Karaca İlkokulu
KARACA KÖYÜ KARACA KÜME EVLERİ KARACA KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO 10 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

VİZYON

• Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; • Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin EN İYİ KÖY İLKOKULU OLMAKTIR.

MİSYON

Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; • Yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen • Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.

Tam Gün

08.30-14.00

iNGİLİZCE

Soba

İlçe merkezine uzaklık 4 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Doğubayazıt´a bağlı olan KARACA köyü Doğubayazıt ovasında kurulmuştur. Köyümüz 83 haneden oluşmaktadır.